Разговаравме со неколку девојки во врска со орален секс, а со цел да видиме кое е најдоброто искуство што некогаш го имале со партнерот.

Некои од нив беа сосем расположени да го споделат нивното искуство со нас. Еве дел од нивните најдобри совети:

Кажете му!

„Мислам дека нема ништо подобро од тоа да му речете на вашето момче дека има преубав пенис. Тогаш се чувствува самоуверено и спремен е да продолжи со играта на било кој начин“ – Кате 29 години – Виница!

Не брзајте

„Многу девојки се играат со пенисот без трошка нежност, но верувајте дека тие тоа не го сакаат. Преправајте се дека неговиот пенис е вашиот омилено лижавче и слободно правете го истото она што го правите со сладоледот – лижете го дур не се стопи!“ – Васка, Битола 23.

Користете ја вашата плунка

„Плунката е природен лубрикант и што е најинтересно, на овој начин многу лесно ќе ги донесете до свршен чин“  – Марија 32, Охрид.

Фокусирајте се на врвот

„Некои девојки сметаат дека главната поента е во голтањето на целиот пенис.. јас сум убедена во сосема спротивното. На мажите многу им е поголемо задоволството кога се играте со врвот од нивниот пенис.“ - Александра 29, Штип.

Не запирајте 

„Задржете го пенисот во вашата уста кога ќе видете дека тој е блиску до оргазмот. Никако не престанувајте, туку едноставно речете си hallelujah и обидете се да ја задржите течноста во вашата уста. Тој веднаш ќе почне со бакнување.. “ - Сања 22, Скопје!

 


Booking.com