Кога го запознав мојот сопруг, тој беше забавен, самоуверен и нежен.

Read more...

pozi

На прашањето што преферираат во сексот, еве што дознавме од жени на различни години.

Read more...

Колку често и зошто мажите глумат оргазам, била тема на едно истражување објавено во списанието ‘Sexual and Relationship Therapy’ во кое чествувале 458 мажи помеѓу 18 и 29 години.

Read more...

izneveruvanje

Изневерувањето сигурно е една од најчестите причини за распаѓањето на врските и браковите.

Read more...

libido

Резултатите од една спроведена анкета во Франција покажале дека подарениот букет цвеќе не само што е знак на внимание, туку им го зголемува и либидото на жените.

Read more...

Според едно ново истражување, современите мажи и жени се подеднакво склони кон изневерување и многу од своите кратки неверства не ги сметаат за голем грев.

Read more...

grizha

Иако истражувањата покажале дека мажите во врската се чувствуваат значително помалку виновни отколку жените, сепак, и тие не се толку бесчувствителни.

Read more...

oral

Зошто се впуштате во орален секс? Дали бидејќи е предигра или навистина уживате во тоа? 

Read more...

vistina

Почетната фаза на една љубовна врска во жаргонот честопати се нарекува „фаза на меден месец“.

Read more...

barate


МОЖЕБИ ЌЕ САKАТЕ ДА ГО ВИДИТЕ И ОВА

 

ПОПУЛАРНО


Booking.com

 

ШТО МИСЛИТЕ ЗА ОВА?