Кога се во потрага по „господинот совршен“ тогаш ќе наидете на многу мажи кои не наликуваат ни малку на она што го барате.

1 seks

Кога се во потрага по „господинот совршен“ тогаш ќе наидете на многу мажи кои не наликуваат ни малку на она што го барате. Но, сосема невозможно е да го најдете баш совршениот, затоа што и не постои. За да не треба да лтуате премногу, имајте ги предвид овие четири особини кои може да ви помогнат да го изберете.

1. Смисла за хумор

Без оглед на тоа колку е привлечен и згоден мажот, вашата врска нема да биде долготрајна ако тој нема смисла за хумор или ако е премногу сериозен. Покрај тоа, мажот кој може да ве насмее ќе ви помогне и да не ги сфаќате сите работи премногу сериозно.

2. Маж без предрасуди

Луѓето со предрасуди може да бидат многу тешки. Да се има мислење е одлична работа, но мажот кој е целосно затворен за нови идеи и туѓи мислења, воопшто не е добар за да го поминете животот со него.

3. Маж со цели

Мажите кои немаат никакви цели или аспирации во животот и кои речиси секој слободен момент го поминуваат пред телевизор, кафуле или обложувалница, не моажт да се наречат мажи, туку мрзливци. Со оглед на ова, држете се подалеку од нив.

4. Маж со големо срце

Ако мажот нема добро срце и добра душа, без разлика колку е згоден или успешен, треба да се држите подалеку од него. Барајте маж кој е внимателен, близок со семејството и пријателите. Грижливите мажи не се плашат од своите чувства, па ако најдете некој таков, не одвојувајте се од него.

barate

 


МОЖЕБИ ЌЕ САKАТЕ ДА ГО ВИДИТЕ И ОВА

 

ПОПУЛАРНО


Booking.com

 

ШТО МИСЛИТЕ ЗА ОВА?