Најголемиот проблем кај ваквите врски е што жртвата мисли дека најголемиот проблем е во неа, а тоа ја води во уште подлабока депресија.

 1 depresija

Најголемиот проблем кај ваквите врски е што жртвата мисли дека најголемиот проблем е во неа, а тоа ја води во уште подлабока депресија. Овие знаци покажуваат дека сте депресивни баш поради вашата љубовна врска.

1 Чувствувате како тој да ја има моќта над вас.

2. Постојано ве критикува.

3. Тој е секогаш во право.

4. Ви наредува што да правите, што да зборувате и како да се облекувате.

5. Се обидува да ве контролира во секоја спект од вашиот живот.

6. Ве уценува секогаш кога сака да добие нешто.

7. Секогаш пронаоѓа нови причини за кавги.

8. Постојано ви зборува дека не би можеле да пронајдете некој подобар од него.

9. Ги правите работите кои само тој ги сака.

Се препознавте во повеќето од овие точки? Тогаш време е да размислите за состојбата на вашата врска!

barate

 


МОЖЕБИ ЌЕ САKАТЕ ДА ГО ВИДИТЕ И ОВА

 

ПОПУЛАРНО


Booking.com

 

ШТО МИСЛИТЕ ЗА ОВА?