Речиси секоја жена сака да знае за што најмногу размислува и фантазира нејзиниот партнер.

fantazija

Речиси секоја жена сака да знае за што најмногу размислува и фантазира нејзиниот партнер. Неколку мажи ги споделуваат своите размислувања, а дел од нив погледнете во продолжение.

Орален секс

Кога работата се сведува на фантазии за специфични сексуални активности, една од најпопуларните сцени во машката свест е оралното задоволување. Но и помислата дека тој и дава задоволство на жената, заедно со возбудата од мирисот на жената, ја прават оваа фантазија неверојатно возбудувачка за повеќето мажи.

Анален секс

Хмм... тој е доста популарен кај мажите!

fantazija

Промена на стандардното место

Сексот и интимноста на многу нестандардни места како тропска плажа ноќе, на капакот на автомобилот, во кујната или во пролетен парк завладеале со фантазиите на огромен број на мажи.

Секс во тројка

Маж, со две жени околу него... Најчеста фантазија кај посилниот пол!

barate

loading...


МОЖЕБИ ЌЕ САKАТЕ ДА ГО ВИДИТЕ И ОВА

 

ПОПУЛАРНО


Booking.com

 

ШТО МИСЛИТЕ ЗА ОВА?