Дами, во некои работи имате сосема спротивни размислувања со мажите. Еве што треба да знаете доколку сакате да го привлечете вашиот партнер.

ubavina

Дами, во некои работи имате сосема спротивни размислувања со мажите. Еве што треба да знаете доколку сакате да го привлечете вашиот партнер.

Пијаната жена не предизвикува возбуда

Точно е дека алкохолот ќе направи да се чувствувате поопуштено, но мажите не ги привлекува жена со голема количина алкохол во себе.

Убвавата жена ќе биде убава

Без разлика дали мажите се обврзани, жената која поседува квалитети на божица, не може да биде лесно запоставена. Може да им се измолкне случајно некој таен поглед, но запомнете - тоа не значи изневерување.

ubavina

Сексот под туш не е секогаш добра идеја

Некои велат дека ниту е лесно, ниту е и толку пријатно, колку што си мислиме. Комбинацијата вода-сапун создава и предуслови за инциденти …

Природната убавина е поважна

Барем не на позитивен начин. Човек би помислил дека недостатокот на шминка на нечие лице не е лошо. Природната убавина се уште е ценета.

barate

loading...


МОЖЕБИ ЌЕ САKАТЕ ДА ГО ВИДИТЕ И ОВА

 

ПОПУЛАРНО


Booking.com

 

ШТО МИСЛИТЕ ЗА ОВА?