Натпреварувачкиот дух воопшто не е лоша особина, но доколку е премногу изразена, оваа особина ве прави непривлечни за спротивниот пол.

osobina

Натпреварувачкиот дух воопшто не е лоша особина, но доколку е премногу изразена, оваа особина ве прави непривлечни за спротивниот пол. Во едно спроведено истражување се покажало дека натпреварувачкиот дух е лоша карактеристика, поради која многумина раскинувале.

„Имав девојка која секогаш мораше да биде добра во сѐ“, вели еден од учесниците во истражувањето. Друг пак споделува: „Ако имав лош ден на работа, таа имаше уште полош, ако мене ме болеше глава, нејзе некој ден ја болело повеќе... сето тоа беше натпреварување, и во добри и во лоши работи“.

osobina

Што мислите, дали навистина мажите се иритираат од оваа карактеристика, ил,и пак станува збор за машката неспособност да прифатат пораз?

barate

loading...


МОЖЕБИ ЌЕ САKАТЕ ДА ГО ВИДИТЕ И ОВА

 

ПОПУЛАРНО


Booking.com

 

ШТО МИСЛИТЕ ЗА ОВА?