Според едно ново истражување, современите мажи и жени се подеднакво склони кон изневерување и многу од своите кратки неверства не ги сметаат за голем грев.

Според едно ново истражување, современите мажи и жени се подеднакво склони кон изневерување и многу од своите кратки неверства не ги сметаат за голем грев. Резултатите од истражувањето покажале дека мажите најчесто изневеруваат во средина на своите педесетти години, а жените во средината на четириесеттите.

Неколку совети кои ќе ви помогнат да доживеете оргазам >>

Како најголема причина за изневерување, научниците ги навеле децата. Според нив, се чини дека баш во тие години партнерите сакаат пауза од децата, семејството и вообичаениот живот.

Истражувањето потврдило дека жените се подеднакво неверни како и мажите. Околу 22% од мажите рекле дека својата партнерка ја изневериле со најмалку три жени, додека кај жените тоа не е случај.  Покрај тоа, жените од повисоката класа биле посклони кон изневерување од оние од средната или ниската класа.

Еве поради што мажите чувствуваат најголема грижа на совест додека се во врска >>

 

barate

 

loading...


МОЖЕБИ ЌЕ САKАТЕ ДА ГО ВИДИТЕ И ОВА

 

ПОПУЛАРНО


Booking.com

 

ШТО МИСЛИТЕ ЗА ОВА?