Првиот приоритет за време на поплави, како и за било кои други непогоди, е заштитата на човечките животи.

Read more...

Предизвиците кои животот ни ги носи не можеме да ги предвидиме , но можеме да се погрижиме да создадеме живот со помалку неизвесност...

Read more...

Масажата се прави кога бебето е суво, сито, одморено и мирно, во топла и проветрена соба со пригушено осветлување и музика што опушта, на под или в кревет.

Read more...

Напоредо со популарните лековити својства на киселиот сок, не е во ред да се игнорира неговата жолта кора

Read more...

venera kocka

Афродита на грчки, Венера на латински - божица на љубовта и на убавината, најубавата божица во античките митови. Еве ја божицата која се крие зад планетата Венера, планета на љубовта, и која е ’одговорна’ за постоењето на човештвото (или за ’петтиот’ елемент)!

Read more...

 crystal kocka

Изберете специјален подарок за паметење на пријатели и блиски за различни пригоди, подарок со лична и незаборана нота и со ваш личен печат

Read more...

mum box

Една досетлива учителка секој 8 Март, во текот на 16 години и во различни земји, ги прашувала учениците на кои нешта со радост се сеќаваат и кои нешта најмногу ги сакаат кај нивните мајки. Одговорите се, речиси, исти кај различни генерации и во различни земји и доколку сакате вашето дете да се сеќава на вас и да ве памети со насмевка во душата, почнете да ги следите овие совети уште веднаш.

Read more...

Малините содржат високо ниво на витамин Ц кој што е клучен за плодноста кај мажите, како и магнезиум кој што е директно вклучен во продукцијата на тестостерон.

Read more...

Да ги оставиме за миг на страна утринските односно најчесто целодневните мачнини, отечените нозе, болките во грбот и половината, акните на лицето, фактот што не можете сами да си ги врзете патиките или пак да си ги исечете и лакирате ноктите на нозете...

Read more...

Најверојатно на повеќето бремени жени им поминала една интересна мисла низ главата откако ги виделе двете цртки на тестот за бременост и почнале да се радуваат за бебето што доаѓа.

Read more...

barate

loading...


МОЖЕБИ ЌЕ САKАТЕ ДА ГО ВИДИТЕ И ОВА

 

ПОПУЛАРНО


Booking.com

 

ШТО МИСЛИТЕ ЗА ОВА?