Фигурата на змеј носи моќна енергија за привлекување среќа, пари и љубов, а во продолжение прочитајте и каде треба да ја чувате.

 1 dom

Фигурата на змеј носи моќна енергија за привлекување среќа, пари и љубов, а еве каде треба да ја чувате. Зелениот змеј кој треба да биде поставен во источниот дел на куќата ќе ви донесе здравје, златниот пак - пари и успех! Во куќата не треба да имате повеќе од 5 змејови, а никако не чувајте ги во бањата, плакарот или гаражата.

1 dom

Практикувајте да ги чувате на високи места во домот, а ако барате љубов, покрај таа фигура треба да ставете фигура на феникс. За привлекување пари, змејот свртете го кон задниот дел на куќата, но никако НЕ смеете да го свртите кон прозорецот. За да кружи позитивна енергија, менувајте ја позицијата на фигурите барем еднаш неделно.

barate

 


МОЖЕБИ ЌЕ САKАТЕ ДА ГО ВИДИТЕ И ОВА

 

ПОПУЛАРНО


Booking.com

 

ШТО МИСЛИТЕ ЗА ОВА?