matte

Сол, црн пипер, масло, сок од лимон. Го миеме и чистиме морковот и целерот и потоа ги рендаме.

Read more...

Погледнете ги овие преубави торти и доколку веќе сте во подготовка за вашата најголема веселба, тогаш download-ирајте некоја од нив, ставете ја на вашиот стик и правец кај оној што ќе ви ја прави тортата.

Read more...

Ја чистиме, миеме, а потоа и ја вариме боранијата. Компирот прво го лупиме.

Read more...

Младите келераби ги луштиме и сечеме на нешто подебели парчиња и ги потопуваме во посолена вода, со малку оцет.

Read more...

Најпрво го чистиме коренот од целер, со сечеме на парчиња и го готвиме на пареа. Кога парчињата ќе се оладат, ги солиме, ги преливаме со масло и ги закиселуваме со оцет.

Read more...

Го одвојуваме и ги миеме листовите од марулата.

Read more...

Го чистиме целерот, ренот и магданосот и сите заедно ги ставаме во вода (или говедска супа) и ги вариме.

Read more...

„Ароматичните и сочните праски се најдобри кога се во прашање летните десерти, а неколку трикови научени од врвните мајстори во кујната секое јадење го претвараат во посластица.“

Read more...

„Еве еден многу интересен и лесен рецепт за салата. Најинтереното е во тоа што со оваа салата покрај тоа што ќе ви биде многу вкусна, таа ќе ве наполни и со енергија кога тoa ќе ви треба најмногу!!!“

Read more...

barate

loading...


МОЖЕБИ ЌЕ САKАТЕ ДА ГО ВИДИТЕ И ОВА

 

ПОПУЛАРНО