Прекрасен десерт за оние кои ја сакаат чоколадата и кокосот.

 smudi

Прекрасен десерт за оние кои ја сакаат чоколадата и кокосот. Потребно е:

– 1 чаша мраз;

– 1 чаша кокосово млеко;

– 1/4 чаша какао во прав;

– 2 лажици ленено семе;

– 2 коцки темно чоколадо;

– ½ замрзната банана;

– 2 коцки млечно чоколадо по избор;

– грст кељ;

Сите состојки измешајте ги и уживајте во чоколадниот здрав десерт.

 


Booking.com