matte

frazi1 cr

Постојат неколку принципи кои можат да ни помогнат поедноставно и посреќно да сакаме.

Read more...

uspeh2 cr

Животот е една огромна скала каде секој чекор претставува некаков ризик.

Read more...

jabolka

Во некое богато кралство, секое утро некој сиромав човек доаѓал, му носел на кралот едно јаболко, и потоа без збор си заминувал.

Read more...

brak

Дали децата и семејството се последното нешто за што размислувате, или сепак се на вашата приоритетна листа?

Read more...

chudna

Да се биде во врска со чудна личност, не е лоша работа.

Read more...

gord

Некој древен мудрец помеѓу другите ученици имал и еден горд млад човек кој поради еден грд збор бил спремен да се тепа до смрт.

Read more...

sama5

Научив да живеам сама. Дури и го сакав тоа.

Read more...

sigurni

Кога се впуштате во врска со некој и сте на само еден чекор да ги изговорите тие два магични збора, постои загриженост дали и тој го чувствува истото и дали ќе ви биде возвратена таа љубов.

Read more...

prijatel

Најдобрите и најдлабоките пријателства умеат да ги преживеат сите тешки животни искуства.

Read more...

barate


МОЖЕБИ ЌЕ САKАТЕ ДА ГО ВИДИТЕ И ОВА

 

ПОПУЛАРНО


Booking.com