boli

Ти беше мојата причина за живот. Мојата радост и мојата мотивација.

Read more...

1 ljubov

Романтичните комедии ќе ви кажат дека вистинската љубов е онаа каде што постои само страст, добро расположение и еден куп бакнежи, без кавги и реални пречки со кои се среќава секој пар.

Read more...

taazamina1 cr

Таа си замина.Моментот кога ќе забележиш дека ја губиш е моментот кога ќе сфатиш дека сите нешта те потсетуваат на неа.

Read more...

peijatelhoroskop2 cr

По многу години, две пријателки се сретнале и почнале да разговараат за своите животи.

Read more...

majmesech3 cr

Јас ја немав среќата да ја најдам љубовта на мојот живот, а никогаш не би стапила во брак без љубов или затоа што мора да се случи тоа.

Read more...

srekja

Еднаш одамна некој човек се шетал по плажата на полна месечина.

Read more...

ambiciozni

Науката вели дека она што го правите пред спиење може многу да влијае на вашиот сон, енергија и расположението во следниот ден.

Read more...

nezavisna2 cr

На силните и независни жени не им е веќе доволно само да најдат маж којшто ќе ги издржува и кој ќе ги покажува во јавност.

Read more...

fatalnazena1 cr

Поради незадоволството од заедничкиот живот, кое што притоа неретко го чувствуваат, кај мажите во средни години е три пати поголем ризикот од смртност.

Read more...

nezavisna1 cr

5 размислувања кои нè спречуваат да успееме.

Read more...

barate


МОЖЕБИ ЌЕ САKАТЕ ДА ГО ВИДИТЕ И ОВА

 

ПОПУЛАРНО


Booking.com

 

ШТО МИСЛИТЕ ЗА ОВА?