alive in the fire sarah rhoads 2 cr

Да си добар човек тоа е многу поважно од физичката убавина и бројките на банкарската сметка. и воопшто не е тешко да си добар.

Read more...

zivojgomomentot1 cr

„Најубавата работа што можеме да ја искусиме е мистериозноста“.

Read more...

dalinekogas1 cr

Не дозволувајте тоа што другите го зборат да влијае на личноста која сакате да бидете.

Read more...

1 mech

Љубовта е меч со две сечила, а токму тоа имавме можност да го почувствуваме и ние двајцата.

Read more...

ednash

Да се биде жена не е секогаш лесно, па затоа животот треба да го исполните со убави работи кои ќе ве направат среќни.

Read more...

hrabri

Луѓето доаѓаат и заминуваат од вашиот живот. Некои ќе ве потсетат колку вредите, а други ќе ве натераат да се посомневате во сопствената вредност.

Read more...

bivsi1

Поранешните партнери иако се дел од нашето минато, секогаш ќе бидат присутни во нашиот живот, дури и да не сме зборувале со нив со години.

Read more...

manipulator1 cr

Манипулаторот сака да се сомневате во себе и сопствените сеќавања.

Read more...

zhivejte

Живееме во свет кој сѐ повеќе нѐ присилува на преживување, како материјално, така и духовно.

Read more...

barate


МОЖЕБИ ЌЕ САKАТЕ ДА ГО ВИДИТЕ И ОВА

 

ПОПУЛАРНО


Booking.com

 

ШТО МИСЛИТЕ ЗА ОВА?