1 altruizam

Материјализмот не доведува до благосостојба, но алтруизмот да.

Read more...

1 pouchna

Еднаш еден учител додека бил на предавање зел портокал во рацете и прашал: Ако го стиснам овој портокал, што ќе се добие од него?

Read more...

minato1 cr

Понекогаш навечер лежам и се прашувам дали се уште мислиш на мене. 

Read more...

zabraniluge cr

Луѓето знаат да одат до таму да бараат од пријателите или членовите на семејството да ги објаснуваат своите постапки и одлуки.

Read more...

fler2 cr

Обрнете внимание на овие четири типа на жени кои би требало да ги одбегнувате - секако, доколку не сте сигурни дека таа е вистинската.

Read more...

uspeh1 cr

Неопходно е да знаете неколку работи за да можете подобро да го искористите работниот ден.

Read more...

1 Bog

За жал, во денешно време многу внимание и енергија се троши на материјалните работи.

Read more...

alive in the fire sarah rhoads 2 cr

Да си добар човек тоа е многу поважно од физичката убавина и бројките на банкарската сметка. и воопшто не е тешко да си добар.

Read more...

zivojgomomentot1 cr

„Најубавата работа што можеме да ја искусиме е мистериозноста“.

Read more...

barate


МОЖЕБИ ЌЕ САKАТЕ ДА ГО ВИДИТЕ И ОВА

 

ПОПУЛАРНО


Booking.com

 

ШТО МИСЛИТЕ ЗА ОВА?