matte

sam1 cr

Знам како е да се трудиш да ги задржиш солзите додека лежиш сама во темна соба.

Read more...

spring fashion 70s style 10 cr

Кога ќе ги изгубиме своите родители без никакво предупредување, тогаш стануваме свесни што сме имале во својот живот.

Read more...

prijatelstvoboli1 cr

Зошто болат раскинувањата и уништените пријателства? Бидејќи престануваме да се чувствуваме безбедно.

Read more...

depresija1 cr

Депресијата може да биде збунувачка. Една минута сте океј, а веќе во наредната почнувате да се лизгате.

Read more...

boli

Ти беше мојата причина за живот. Мојата радост и мојата мотивација.

Read more...

1 ljubov

Романтичните комедии ќе ви кажат дека вистинската љубов е онаа каде што постои само страст, добро расположение и еден куп бакнежи, без кавги и реални пречки со кои се среќава секој пар.

Read more...

taazamina1 cr

Таа си замина.Моментот кога ќе забележиш дека ја губиш е моментот кога ќе сфатиш дека сите нешта те потсетуваат на неа.

Read more...

peijatelhoroskop2 cr

По многу години, две пријателки се сретнале и почнале да разговараат за своите животи.

Read more...

majmesech3 cr

Јас ја немав среќата да ја најдам љубовта на мојот живот, а никогаш не би стапила во брак без љубов или затоа што мора да се случи тоа.

Read more...

barate

loading...


МОЖЕБИ ЌЕ САKАТЕ ДА ГО ВИДИТЕ И ОВА

 

ПОПУЛАРНО