dama

Не е секоја жена дама, а тоа најдобро го покажува нејзиното однесување и домашното воспитување.

Read more...

samouvereni

Самоуверените жени секогаш бараат нови и нови предизвици, а стравот не може да ги запре да остварат одредени цели.

Read more...

toplina

Ако имате проблем со загревањето на својот дом и имате огромни сметки за струја, ова е вистинско време да испробате еден нов трик кој ќе ви заштеди пари.

Read more...

maani

Каков би бил човекот доколку би немал надеж за утрешниот ден?

Read more...

cel

Еден стар ловец учејќи ги помладите да гаѓаат, поставил празна лименка на еден камен, се оддалечил 50-тина метри, нанишанил и ја погодил подигајќи ја во воздух.

Read more...

mir

Во животот доаѓа време кога човек сфаќа дека ја преценува моќта на искуствата, затоа што откако еднаш ќе заминат тие, остануваат само бледи сеќавања кои и немаат толкава моќ да ја обликуваат иднината, да дават сила во тешките моменти.

Read more...

stari

Немањето доволно време или пари се најчестите изговори кои ги користиме за да не патуваме, а потоа, во еден момент, и да сакаме да го направиме тоа нема да можеме.

Read more...

zvuci

Нашите миленици не знаат да зборуваат, но пренесуваат порака со телото и со нивните звуци.

Read more...

barate

loading...


МОЖЕБИ ЌЕ САKАТЕ ДА ГО ВИДИТЕ И ОВА

 

ПОПУЛАРНО


Booking.com

 

ШТО МИСЛИТЕ ЗА ОВА?