Не е важно колку средства имате на вашата банкарска сметка, колку метри квадратни има вашата куќа, ниту каков автомобил имате.

 imate

Не е важно колку средства имате на вашата банкарска сметка, колку метри квадратни има вашата куќа, ниту каков автомобил имате. Важно е што внесувате во животите на другите, дали мир или немир. Дали при твојата присутност се чувствува напнатост и другите едвај чекаат да побегнат од вас, или пак едноставно нетрпеливо чекаат да се сретнете и да поминете што е можно повеќе време заедно. Вие сте оние кои одлучувате.

Не е важно што имате, важно е како постапувате со другите. Дали со емпатија и трпеливо, или пак нервозно и нечувствително. Важно е какви чувства будите во другите. Дали ја разгорувате љубовта, топлината и радоста, или пак луѓето чувствуваат тага, нервоза и мачнина секогаш кога ќе ви се сретнат погледите.

Не е важно што имате, важно е колку го делите со другите она што го имате. Вие одлучувате по кој пат ќе тргнете...

barate

 


МОЖЕБИ ЌЕ САKАТЕ ДА ГО ВИДИТЕ И ОВА

 

ПОПУЛАРНО


Booking.com

 

ШТО МИСЛИТЕ ЗА ОВА?