Кога сте сингл може да биде страшен понекогаш, дури и кога си оптимист и го очекуваш најдоброто од луѓето и од врските.

magnet losomomcec1

Сè повеќе и повеќе ти изгледа дека секој избор што го правиш е погрешен, и дека привлекуваш само лоши момчиња кои ти го кршат срцето. Сепак, проблемот може да биде во тебе. Проверете дали ги имате овие знаци и дали можеби самите сте виновни  и привлекувате само лоши момчиња кои ви го кршат срцето.

Го игнорирате тој глас што ви вели дека нешто не е како што треба и дека работите што ги прави се сомнителни. Се задоволуваш со тоа што никогаш не излегувате на вистински состанок, туку се гледате доцна навечер или после излегување. Ти му пишуваш затоа што си возбудена да го видиш, тој само кога му е досадно и кога нема што да прави. Секогаш заглавуваш со исти тип на момче, со исти карактерни особини. Се лажеш дека е зафатен кога не е константен во пораките и повиците. Не им даваш шанса на добрите момчиња, затоа што мислиш дека со никој нема да имаш таква страст како со него.

barate

 


МОЖЕБИ ЌЕ САKАТЕ ДА ГО ВИДИТЕ И ОВА

 

ПОПУЛАРНО


Booking.com

 

ШТО МИСЛИТЕ ЗА ОВА?