ban2

Често, кога една девојка е навистина заљубена, едноставно е слепа пред фактот дека нему едноставно не му е грижа за неа.

dtaga2

Доколку имате некакви сомнежи и се прашувате дали нему е грижа за вас, прочитајте ги овие знаци:

Тој само си пополнува време, во неа гледа само занимација, додека пак таа ги полага сите надежи во него.
Одбиваш покани за излегување од другарките, во случај да не се јави, а на крај остануваш сама дома.
Дури и кога знаеш дека има некоја друга, тој се труди да те задржи ко резерва.
Не му се важни работите што тебе ти се важни, ниту се прави дека му се важни.
Никогаш не те вика да излезете со неговото друштво.
Имаш чувство дека ти си единствена која се труди околку вашиот однос.
Постојано смислуваш оправдувања за неговото непочитување.
Постојано се чувствуваш несреќна, осамена и несакана.

barate

 

loading...


МОЖЕБИ ЌЕ САKАТЕ ДА ГО ВИДИТЕ И ОВА

 

ПОПУЛАРНО


Booking.com

 

ШТО МИСЛИТЕ ЗА ОВА?