ban2

Прочитајте ја оваа емотивна и прекрасна исповед на еден млад дечко:

veren1

Иако еден ден ќе остареме и ќе бидеме збрчкани, јас и понатаму ќе ја гледам твојата вистинска убавина.
Сакам да го слушам своето срце. Секогаш ќе зборувам, затоа што повеќе се грижам за тебе, отколку за чување на мирот.
Ќе бидам доволно храбар за да бидам свој колку што е можно почесто. 
Јас ќе бидам твојот грб и секогаш кога ќе треба ќе те чувам.
Не сакам да ги решавам твоите проблеми, ама сакам да те држам за рака додека ти го правиш тоа.
Ќе го проучувам факултетот на твоето срце и ќе се радувам кога ќе дипломирам.
Што и да е потребно за тоа, ќе го направам за да ти покажам дека те сакам.
Ќе ме познаваш и нема да се плашиш, затоа што ќе ги знаеш моите најголеми стравови.
Твоите стравови, твоите соништа, твоите надежи и твојата љубов. Тоа што те прави прекрасна е комбинацијата а сите овие работи.
И никогаш нема да направам нешто што ќе направи да станеш некоја друга.

barate

 

loading...


МОЖЕБИ ЌЕ САKАТЕ ДА ГО ВИДИТЕ И ОВА

 

ПОПУЛАРНО


Booking.com

 

ШТО МИСЛИТЕ ЗА ОВА?