ban2

Технологијата ни овозможува да бидеме неверни почесто, дури и кога нема физички контакт.

neverstvomob1

Дури и кога не забележуваме дека изневеруваме. Ова се типични знаци на емоционално неверство, а некои од нив можат да пројдат сосема незабележано, дури и кај нас самите.

Допишување кое содржи премногу емотикони и стикери со бакнежи и интерни финти.
Целодневен контакт преку технологија, кој престанува само кога партнерот е во близина.
„Пеперутки” кои се појавуваат кога мислите на „пријателот”.
Сексуални фантазии за „пријателот”.
Споредување на „пријателот” со партнерот, во корист на „пријателот”.
Фантазирање за тоа каков пар би биле.
Криење на пораките кои си ги праќање од партнерот.
Зборување за интимни работи кои се однесуваат на вашата врска.
Дотерување поради „пријателот” со изговор дека сакате убаво да изгледате поради себе.

barate

 

loading...


МОЖЕБИ ЌЕ САKАТЕ ДА ГО ВИДИТЕ И ОВА

 

ПОПУЛАРНО


Booking.com

 

ШТО МИСЛИТЕ ЗА ОВА?