Цитати кои докажуваат дека на ниту една жена не ѝ треба маж за да се чувствува исполнето.

silna1

Прочитајте ги овие преубави цитати кои докажуваат дека на ниту една жена не ѝ треба маж за да се чувствува исполнето.

 

„На жените не им треба контрола. Им треба некој кој ќе ги гледа како ги остваруваат нивните соништа и ќе се гордее со нив.“

 

„На жените не им треба ништо друго освен постојаност, стабилност, почит и лојалност.“

 

„Единственото нешто што е поубаво од жената која знае што сака е жената која не очекува некој друг да ѝ ги оствари желбите.“

 

„Не треба да ја барате вашата вредност во очите на мажот. Треба да ја пронајдете вашата вредност во вас самите и потоа да најдете маж кој ќе ве заслужува. Запаметете го тоа.“

 

„Жената секогаш може да сфати дали мажот навистина ја сака според времето кое е подготвен да го потроши на неа. Потрошените пари се безначајни, но времето поминато заедно е бесценето.“

 

Премини на следната страна >>

barate

 

loading...


МОЖЕБИ ЌЕ САKАТЕ ДА ГО ВИДИТЕ И ОВА

 

ПОПУЛАРНО


Booking.com

 

ШТО МИСЛИТЕ ЗА ОВА?