Убави и традиционални имиња со моќно значење.

iminja2

Женски:

Ада – преубав украс
Ава – неправда
Дина – осветена
Елизабета – божји завет
Естера – тајна, скриено
Ева – здив, живот
Јудита – жена од Јудеја
Магдалена – жена од Магдала
Миријам – побуна
Рахела – јагне
Ребека – нескротлива
Сузана – преубав љиљан

Машките имиња се на следната страна  >>

barate

 


МОЖЕБИ ЌЕ САKАТЕ ДА ГО ВИДИТЕ И ОВА

 

ПОПУЛАРНО


Booking.com

 

ШТО МИСЛИТЕ ЗА ОВА?