Речиси на секоја жена барем еднаш во животот има ѝ се случено да заврши непланирано во кревет со некој маж, само затоа што мажите се добри манипулатори.

manipulacii

Речиси на секоја жена барем еднаш во животот има ѝ се случено да заврши непланирано во кревет со некој маж, само затоа што мажите се добри манипулатори. Еве кои се од најчестите трикови кои ги користат тие.

Слатки зборови

Мажите точно знаат што да кажат за жената да се чувствува посебно, а откако ќе го добијат тоа што го сакаат, често знаат да исчезнат и никогаш да не се појават.

Алкохол

Не станува збор за оние кои имаат намера да ја опијанат жената, туку за оние кои знаат дека жената со малку алкохол полесно ќе донесе одлуки. Па, во право се.

Загледајте се, вашите усни откриваат дали сте оргазмични >>

manipulacii

Тажна приказна

Мажот кој одеднаш ја отвора душата и делува неверојатно ранливо, најчесто има скриени намери.

Ги сослушуваат жените

Некои мажи навистина слушаат затоа што се заинтересирани, но многумина слушаат за на крајот да ја одведат жената во кревет. Сепак, ова е далеку подобра опција отколку никогаш да не слушаат.

Како мажите треба да се однесуваат кон вашиот клиторис >>

barate

 


МОЖЕБИ ЌЕ САKАТЕ ДА ГО ВИДИТЕ И ОВА

 

ПОПУЛАРНО


Booking.com

 

ШТО МИСЛИТЕ ЗА ОВА?