Череп

И покрај неговата застрашувачка форма, черепот симболизира сила. Вие сте подготвени за нови предизвици и победи. Истовремено сте свесни дека животот поминува и знаете дека на сѐ му доаѓа крајот. Вие не се фокусирате на материјалните работи, важно ви е самото патување, а не резултатот. Баш поради тоа, сѐ ви оди добро. Ќе постигнете многу ако не се оттргнете од овој пат.

Жена

Жената со спуштена глава надолу симболизира умор. Најверојатно сте малку збунети и не знаете што да правите понатаму. Одморете се и по можност оставете ги нерешените работи настрана. Сега не сте во најповолна ситуација за да ги решавате. Не би било лошо да ја промените средината, барем на неколку дена, за да соберете сила. Најверојатно покрај вас постои личност која ви ја одзема енергијата. Направете внимателен избор на оние кои ве опкружуваат и не плашете се од разделби со луѓето со кои немате добар однос.

barate

 


МОЖЕБИ ЌЕ САKАТЕ ДА ГО ВИДИТЕ И ОВА

 

ПОПУЛАРНО


Booking.com

 

ШТО МИСЛИТЕ ЗА ОВА?