Фотографија на која гушкате шише со алкохол сигурно ви изгледа смешна и забавна, но внимавајте утре наутро шефот да не биде тој кој што последен ќе ви се насмее покажувајќи ви ја излезната врата.

5stvari

 

Некоја капка алкохол повеќе и сите инхибиции попуштаат!

Со сигурност ви е познат тој вид на релаксација. Но понекогаш јазикот премногу ќе се разврзе, а утрото носи срам и неволји. За да го избегнете тоа, ви наведуваме пет работи кои би требало да ги избегнувате кога ’малку ќе се напиете‘

1. Не вози кога пиеш

Овој совет сигурно веќе го имате слушнато, но повторувањето е мајка на знаењето. Не ризикувајте го својот, ниту туѓите животи!

2. Пазете се од социјалните мрежи.

Фотографија на која гушкате шише со алкохол сигурно ви изгледа смешна и забавна, но внимавајте утре наутро шефот да не биде тој кој што последен ќе ви се насмее покажувајќи ви ја излезната врата. Или нешто уште понезгодно, не сакате родителите да ви ги видат срамните фотографии на кои после шишето ја гушкате ВЦ шолјата.

5stvari1

3. Не флертувајте со странци

Не сакате наутро да се разбудите до непознат маж.

4. Оставете го бившиот

Аххх...Кому не му се случило после некоја чашка повеќе да го заврти бројот на бившиот. Дадете силен отпор на овој нагон!

5. Не одговарајте на деловни пораки

Работата може (и мора) да причека додека умот на ви се разбистри. Лапсузи и погрешно составени реченици нема да остават добар впечаток, а постои опасност и на колегата кој што ви оди на нерви му кажете сé што не ви се допаѓа кај него.

barate

 


МОЖЕБИ ЌЕ САKАТЕ ДА ГО ВИДИТЕ И ОВА

 

ПОПУЛАРНО


Booking.com

 

ШТО МИСЛИТЕ ЗА ОВА?