Секако, сите мразиме кога се враќаме назад во училиште, особено кога не станува збор за „училиште“, туку „реедукација и затвор“.

Read more...

Шпанскиот доматен фестивал привлече над 40.000 луѓе во селото Buñol. Овој традиционален настан се одржал годинава по 64-ти пат и заедно со луѓето собра и преку 100 тони домати за свеченостите!

Read more...

Големата Hollywood-ска ѕвезда  и амбасадор на ОН Angelina Jolie, во текот ма утрешниот ден ќе пристигне во Турција за да го посети бегалскиот камп на жртвите од граѓанската војна во Сирија...

Read more...

Оваа недела во Англија беше објавен рапорт, кој илустрира нови факти од потенцијалните штети од долготрајното користење на марихуана...

Read more...

Деновиве сите сме помалку или повеќе преокупирани со олимпијадата во London, а за сите љубители на женскиот пол, тоа значи дека се поминува доста време во стручна анализа на перфектно извајаните тела на спортистките. 

Read more...

Градот West New York во New Jersey последните денови е под опсада од страна на десетици верници кои доаѓаат за да го видат чудесното прикажување на Св. Дева Марија на едно дрво. Поради големата гужва, дрвото постојано е чувано од страна на полицијата.

Read more...

Скопје – Спрема предвидувањата на Централната агенција за разузнавање на Америка (ЦИА) светот до 2030 година нема да биде баш идеално место за живеење.

Read more...

Во  Велика Британија живеат дури двесте индивидуи со толку многу преголема тежина, што не ги собира да поминат низ вратата на својот дом...

Read more...

Потенцијалните пациенти на одделот за „Козметичка хирургија“ веќе ќе мораат најпрво да одат кај психијатар на ригорозни прегледи за нивното ментално здравје, пред да добијат одобрение за извршување на ваков вид на операции!

Read more...

Што може да се случи доколку на еден професионален фотограф му го дадете вашето кученце, една топка и камера за под вода?

Read more...

barate

loading...


МОЖЕБИ ЌЕ САKАТЕ ДА ГО ВИДИТЕ И ОВА

 

ПОПУЛАРНО


Booking.com

 

ШТО МИСЛИТЕ ЗА ОВА?