matte

Тој сака да дојде до брзи пари, а таа одлепи поради тоа.

Read more...

Иако многу деца си играат со овие играчки, тие воопшто не се препорачливи за деца.

Read more...

На многумина им се згадува кога ќе видат влакно во чинијата или кога ќе застанат пред „расфрлани“ влакненца на даската од тоалет шолја, но тие и не се толку опасни за здравјето колку што мислат многумина.

Read more...

Во Британија еднаш во годината се одржува натпревар во кој девојка која има најмногу сексуални партнери во текот на годината ја освојува титулата најжешката и најпопалената студентка.

Read more...

Секој трет брак завршува со развод, а предбрачните договори се сé попопуларни и кај обичните парови. Со овој договор верноста се осигурува дополнително, или барем неверноста се плаќа скапо ...

Read more...

Еден (луд и крајно невоспитан) претставник од Монтана мисли дека спортските панталони се крајно непристојни

Read more...

И покрај тоа што ноември беше месец на мустаќите, сведоци сме дека во последно време се почесто гледаме мажи со бради.

Read more...

По повод интернационалната кампања „16 дена“ за борба против семејното насилство, компанијата AVON објавува повик за грантови за најиновативни кампањи.

Read more...

Сите знаеме дека дамите не треба да се прашуваат за нивните години, а за волја на вистината некои од нив и радо би ја прикриле својата вистинска возраст, но истражувањата дојдоа до охрабрувачки резултати.

Read more...

barate


МОЖЕБИ ЌЕ САKАТЕ ДА ГО ВИДИТЕ И ОВА

 

ПОПУЛАРНО


Booking.com