Кои претставници на посилниот пол се најпосакувани ...

Можеби се прашувате зошто вашата пријателка го изневерува својот маж иако тој кон неа се однесува совршено, онака како што секоја жена би сакала. Но прељубничките ни откриваат дека вистинската причина за неверство е сексуалната неисполнетост, а постои и точно одреден тип на мажи со кои најчесто ги изневеруваат своите сопрузи. Во едно истражување во кое учествуваа повеќе од 11.000 омажени жени откриено е дека 70 % од нив бара помлади љубовници кога сакаат да ги изневерат своите мажи. Иако повеќето од нив се наоѓаат во добар брак, причината за неверство сепак е сексуалната неисполнетост.

Некои од нив признале дека авантурата со помлад маж им пријаела и дека по секоја средба со љубовникот буле среќни со денови. Младите мажи прават да се чувствуваат посакувано, поженствено, помладо и подобро. Тие со помлади мажи ќе бидат задоволени, а велат и дека (е сега ова можеби ќе ви звучи чудно, но според ова истражување тоа е така ) ваквото неверство влијае позитивно на квалитетот на нивниот брак.

Дури е и пронајдено колку години имаат во просек помладите мажи со кои жените ги изневеруваат своите сопрузи – 34 години!

 

 

barate

 


МОЖЕБИ ЌЕ САKАТЕ ДА ГО ВИДИТЕ И ОВА

 

ПОПУЛАРНО


Booking.com

 

ШТО МИСЛИТЕ ЗА ОВА?