matte

 

По се изгледа дека ова се најважните фактори во одлуката на посилниот пол

Научните истражувања се почесто се занимаваат и со изгледот, односно со податоците колку тој всушност им е важен на луѓето. Една голема анкета на страницата за запознавање Match.com која има десетици илјади членови докажа дека мажите се женат со девојки кои ги имаат следниве карактеристики:

Кои ги почитуваат (98 отсто)
На кои им веруваат (97 отсто)
Кои знаат да ги ислушаат (95 отсто)
Кои се духовити (91 отсто)
Кои добро заработуваат (90 отсто)
Кои се убави и згодни (89 отсто)
Кои се паметни (87 отсто)
Кои се образовани (86 отсто)

Па, се надеваме дека сите ќе се пронајдете во некоја од овие групи. :)

barate


МОЖЕБИ ЌЕ САKАТЕ ДА ГО ВИДИТЕ И ОВА

 

ПОПУЛАРНО


Booking.com