FaceBook  Twitter  

AMPLUS ACCOUNTING ACADEMY ви ја претставува третата од циклусот на Сметководствени и финансиски тренинг програми.

 НАПРЕДНО СМЕТКОВОДСТВО 

Пријавете се на Петдневен Тренинг програма наменски дизајнирана за лица кои имаат основно и средно ниво на познавање на сметководството и финансискиот менаџмент. Обуката се фокусира на напредни нивоа на евидентирање и обработка на податоци и реални ситуации кои се јавуваат во секојдневното бизнис работење во следните тематики: Даноци и даночно работење, Заеми, кредити од аспект на оданочување, производство, инвестиции, цени на чинење на трговска стока, поделби на приходи и трошоци, дивиденди, Финансиски резултат и Завршна сметка, типови на менаџерски финансиски извештаи и нивно создавање и др.

Деталната ПРОГРАМА за ОБУКАТА превземете ја ТУКА.

Обуката е според домашните и меѓународни сметководствени стандарди, прирачници и најдобри-практики, истата се изведува на компjутер и софтвер за сметководствено и деловно работење.

ОБУКАТА Е НАМЕНЕТА ЗА: сметководители, вработени лица на позиција помлади сметководители кои имаа зад себе најмалку една година искуство, помошник сметководители, лица кои имаат искуство во сметководството, активно го практикуваат или лица кои ја посетиле нашата сметководствена програма Oснови на сметководство и сметководствена администрација со цел да го заокружат своето знаење во областа на сметководството.

20% попуст зa студенти
10% попуст за пријавени до 15.11.2014

 ЦЕНА - 12.000 денари 

Лице за контакт: Анета Димевска Тел. 02 3119 180

[Комерцијален текс]

barate

    Кликни тука и внесете го Вашиот субјект бесплатно >>

loading...
Loading...


МОЖЕБИ ЌЕ САKАТЕ ДА ГО ВИДИТЕ И ОВА

 

ПОПУЛАРНО

 

STIPKA 3TV PRESENTS


Почнете да не следите и на Инстаграм и освојте вредни подароци http://instagram.com/stipkamagazine >>

 

ШТО МИСЛИТЕ ЗА ОВА?

 

НАЈНОВО ...

ШИK ПРИКАЗНИ ...

WHERE CITY GUIDE

Идеално место за разговор, откритие, потрага по нови идеи, релаксација и одмор со потполна слобода и приватност. ...
Хотелот е сместен во боровата шума во населбата Св. Стефан, на 4км од Охрид и 100 метри од езерското крајбрежје. ...
Хотелот Манастир е место каде што ќе најдете мир во кој се спојуваат телото и духот. ...
BEST WESTERN Hotel Turist e хотел од висока категорија кој работи како дел од ланецот хотели BEST WESTERN. ...
Нашиот елегантно опремен ресторан се наоѓа во подножјето на Националниот парк Пелистер, на излезот од Битола. ...