Минатиот викенд започна уште едно издание на најголемата уметничка изложба на модерната уметност, одн0сно 57-то по ред венециско биенале кое ќе трае до 26 ноември.

Read more...

Ова сигурно не сте го знаеле за тетка Махиде од парампарче.

Read more...

maxresdefault cr

Малото слатко девојче со виткана коса, кое секогаш трчаше зад сцената на модните недели, порасна во вистинска убавица.

Read more...

pasos cr

Европскиот парламент во 2014 година изгласа необврзувачка резолуција по која европскиот пасош никогаш не би требало да стане стока со која се тргува.

Read more...

jovanka1 cr

Сигурно повеќето од вас се сеќаваат на фолк-пејачката Јованка Житарова која пред неколку години жареше и палеше на македонската фолк-сцена.

Read more...

kostarika1 cr

Овој оглас за работа е необичен и се бара човек кој во Костарика би хранел папагали, а платата е 2000 евра.

Read more...

Дали ви недостигаат приказните кои започнуваа со зборовите на Ѓорги Колозов, Шенка Колозова, Ванчо Петрушевски, Гоце Тодоровски и ред други наши познати актери?

Read more...

barate


Booking.com