loading...

Шенки преку ноќ стана најпознатиот Албанец во целиот регион поради неговата по малку необична пасија.

Read more...

palma

Покрај еден пат растела висока палма, а под неа трн.

Read more...

takva

Ако сакаш жена која постојано седи до тебе, која готви и чисти додека ти играш и пиеш пиво, која нема да ја изрази својата загриженост, која нема да го сподели своето мислење, жал ми е, јас не сум таква.

Read more...

crnkamen3 cr

Според народните верувања тука се доаѓа за здравје и ксмет.

Read more...

lezenje cr

Условите за кандидатите се едноставни: да бидат на возраст помеѓу 24 и 45 години, непушачи, да имаат индекс на телесна маса (БМИ) помеѓу 22 и 27, и да немаат алергии.

Read more...

vb2 cr

Славната дизајнерка и жена на познатиот фудбалер Викторија Бекам  ја промовираше својата прва колекција за Target.

Read more...

sreca

Пробајте!Тестот ќе ви покаже дали сте навистина доста и потполно среќни.

Read more...

 

Мало невнимание и веќе во следниот момент вашата елегантна комбинација може да се претвори во вистински кошмар

Read more...

barate

loading...
Loading...
loading...