loading...

Лила Филиповска се пофали на социјалните мрежи како го декорирала својот дом во пресрет на велигденските празници.

Read more...

Неверојатен настан што им се случил на неколку верници од Штип кои во еден час по полноќ се враќале од црквата по празникот Велигден.

Read more...

Велики петок претставува најтажен ден во христијанството, а на овој ден е пропишан најстрог пост.

Read more...

Ова бебе не беше воодушевено од овој зеленчук, што покажува и нејзината пресмешна реакција кога мајка и почна да ја храни.

Read more...

Ако внимателно ги следите настапите на Никола Груевски сигурно сте забележале дека често носи ваков вид на сако.

Read more...

video3 cr

Ова видео на драматичен начин го покажува едниот од најголемите проблеми на современото време.

Read more...

barate

loading...
Loading...
loading...