matte

Истрагата се уште не открила како и од што починала познатата докторка која минатиот вторник беше пронајдена мртва во Скопје.

Read more...

elena4 cr

Дефинитивно Елена Велевска нема конкуренција кога станува збор за физичкиот изглед.

Read more...

vlatko3 cr

Влатко Илиевски деновиве откри  дека има само еден критериум при изборот на партнерка, а тоа е да има убави стапала.

Read more...

tuna2 cr

Албанската пејачка Туна Сејдиу пред неколку дена на свет го донесе своето прво бебе, односно синчето, па веднаш го зема во прегратки , а тој момент го овечковечи со една фотографија на социјалните мрежи и на сите има ја покажа својата среќа и мотивот за живеење.

Read more...

fejbuk2 cr

Стигна нова реакција на „Фејсбук“: Знаете ли што значи виолетов цвет?

Read more...

gradi1 cr

Естестката хирургија се повеќе зема замава и во Македонија, а најдобар доказ за тоа е што се повеќе јавни личности отворено зборуваат за нивните естетски интервенции на носот, задникот, усните и најчесто градите.

Read more...

nina4 cr

По свадбата на Милена и Гордан, ги фати „мајата“ и Каролина и Михаил.

Read more...

barate

loading...