loading...

galicnik cr

Организирајте незаборавна еднодневна екскурзија за вас и вашите најблиски на место каде што не сте биле никогаш до сега.

Read more...

 

jelena2 cr

Јелена раскажа својата страна од приказната за која имаше лавина коментари.

Read more...

Кривичниот законик предвидува казни затвор до 5 и до 10 години затвор за насилства какви што беа регистрирани вчера во Собранието, каде што, толпата која упадна повреди повеќе пратеници, новинари, полицајци, пишува Сведок.

Read more...

Потресно сведоштво на Милан Ристески

Read more...

Видео снимки од насилството што се случи вчера во Собранието на РМ

Read more...

Тежок инцидент се случи во Македонското собрание.

Read more...

Ситуацијата во Македонија полека излегува од контрола

Read more...

Дали Македонија е на работ на граѓанска војна, и ако е така, кој ќе биде главниот виновник за крвопролевањето што може да ни се случи?

Read more...

barate

loading...
Loading...
loading...