VIRAL http://stipka.com.mk/life/zabava Mon, 23 Oct 2017 04:37:16 +0200 Joomla! - Open Source Content Management en-gb Морничав детаљ што досега никој не го забележал кај таткото на Зоран Марјановиќ (фото) http://stipka.com.mk/life/zabava/35806-mornicav-detalj-kaj-tatkoto-na-zoran-majranovikj http://stipka.com.mk/life/zabava/35806-mornicav-detalj-kaj-tatkoto-na-zoran-majranovikj

Ова досега никој го нема забележано

]]>
Viral Sat, 21 Oct 2017 08:03:00 +0200
Шокантно! Заштитите се себеси и вашите деца: еве како да препознаете дали местото што го купувате е полно со антибиотици и хормони http://stipka.com.mk/life/zabava/35795-meso-polno-so-antibiotici http://stipka.com.mk/life/zabava/35795-meso-polno-so-antibiotici

Ситуацијата е алармантна

]]>
Viral Fri, 20 Oct 2017 12:18:38 +0200
Нов шокантен случај на измачување на животно во Македонија – ако имате било каква информација за овој човек, пријавете го! (вознемирувачка содржина) (+18) http://stipka.com.mk/life/zabava/35794-nov-monstruozen-cin-za-izmacuvanje http://stipka.com.mk/life/zabava/35794-nov-monstruozen-cin-za-izmacuvanje

Нов монструозен чин во Македонија

]]>
Viral Fri, 20 Oct 2017 11:50:50 +0200
Фотографија од младоста на српската премиерка го сруши Интернетот http://stipka.com.mk/life/zabava/35788-premierkata-go-srusi-internetot http://stipka.com.mk/life/zabava/35788-premierkata-go-srusi-internetot

Српската премиерка во цутот на младоста

]]>
Viral Fri, 20 Oct 2017 10:10:16 +0200
Пекарите во Скопје земаат поголема плата од докторите? http://stipka.com.mk/life/zabava/35783-pekari-plata-skopje http://stipka.com.mk/life/zabava/35783-pekari-plata-skopje

Колкава плата земаат пекарите?

]]>
Viral Fri, 20 Oct 2017 08:53:33 +0200
Големо БРАВО за жената што продава книги во центарот на Скопје – на прашањето што би направила со милион евра, таа вели – не ми требаат толку пари! http://stipka.com.mk/life/zabava/35782-ne-mio-trebaat-milion-dolari http://stipka.com.mk/life/zabava/35782-ne-mio-trebaat-milion-dolari

Ново видео на Мартин Јовчевски

]]>
Viral Fri, 20 Oct 2017 08:45:56 +0200
Не, мојот сопруг НЕ ме фрли од тераса – отворено писмо на Соња Тарчуловска за сумата од 5000 евра што ја примаше од државата http://stipka.com.mk/life/zabava/35776-otvoreno-pismo-sonja http://stipka.com.mk/life/zabava/35776-otvoreno-pismo-sonja

Со отворено писмо се огласи Соња Тарчуловска

]]>
Viral Thu, 19 Oct 2017 14:49:38 +0200
Потполно друга жена – како изгледала Цеца некогаш, во цутот на нејзината младост http://stipka.com.mk/life/zabava/35775-cece-nekogas-sega http://stipka.com.mk/life/zabava/35775-cece-nekogas-sega

Фотографии од Цеца - некогаш и сега

]]>
Viral Thu, 19 Oct 2017 14:30:41 +0200
Се сеќавате на Касандра? Погледнете како изгледаше кога со Ранду се шеташе низ Широк сокак во Битола, а како изгледа денес! http://stipka.com.mk/life/zabava/35774-kasandra-na-sirok0sokak http://stipka.com.mk/life/zabava/35774-kasandra-na-sirok0sokak

Касандра – некогаш и денес

]]>
Viral Thu, 19 Oct 2017 14:07:53 +0200
Штипската болница од пеколот – совршено место за снимање хорор филм, но НЕ и за последна станица на штипјани (фото) http://stipka.com.mk/life/zabava/35772-bolnica-za-horor-film http://stipka.com.mk/life/zabava/35772-bolnica-za-horor-film

За нехуманите услови и морбидните фотографии во штипскиот клинички центар пишуваа сите медиуми во регионот.

]]>
Viral Thu, 19 Oct 2017 13:42:32 +0200