Турскиот актер Илкер Калели или познатиот Појраз од хит серијата на Сител ТВ, “Мојот син”, изгледа вака без брадата.

Oва е во серијата ...

А ова е без брада.

Па, дали би го препознале?

Извор: pindzur.co

barate

 


Booking.com