Иван Исцелител понуди решение за загадениот воздух во Скопје

Имено, на својот фејсбук-профил познатиот исцелител од Куманово им порача на граѓаните во Скопје сите во исто време да ги отворат прозорците од своите домови на една минута, и топлиот воздух од домовите ќе се крене високо во облаците заедно со штетните ПМ честичките, а свежиот ќе се спушти надолу.

 

Па, што мислите за оваа идеја на Иван?

barate

 


Booking.com