Една девојка реагираше бурно кога во еден скопски ресторан виде татко како ја носи својата четиригодишна ќерка во женски тоалет.

Таа му се развика на сиот глас, така што на човекот му стана многу непријатно. Му кажа дека мажите не се пожелни во женски тоалет, и покрај тоа што беше очигледно дека ја носи ќеркичката. Тој и се извини на девојката, се врати на масата со неговите пријатели, но набргу ја платија сметката и демонстративно го напуштија ресторанот.

Што мислите вие за ова?

Дали мајките треба да ги носат своите машки деца во машки тоалет и дали татковците треба со широк лак да ги избегнуваат женските бидејќи едноставно не се добредојдени?

barate

 

loading...

Booking.com