ban2

Следната недела не очекува продолжен викенд!

Следниот понеделник, на 23 октомври е Ден на Македонската Револуционерна Борба и е следниот неработен ден за сите граѓани на Република Македонија. По овој празник следниот државен празник, а со тоа и неработен ден, е 8 декември, односно празникот Св. Климент Охридски кој се паѓа во петок, што значи дека и тој викенд ќе биде продолжен.

 

barate

 

loading...

Booking.com