Нова песна за белградското подземје

Пред две години познатиот српски водител и новинар Машан Лекиќ и неговата екипа од емисијата Досие склучија соработка со реп групата THCF која за потребите за серијалот за земунскиот клан снимија песна „Идеш за Канаду“ која денес има преку 60 милиони прегледи на Јутјуб. Тие за серијалот за Лука Бојовиќ снимија нова песна „Крвав Балкан“ која за само два дена е речиси половина милион пати преслушана на овој канал.

barate

 


Booking.com