Ако ги погледнете нејзините фотографии од младоста, тешко би препознале дека станува збор за денешната Прва дама на Америка.

Меланија и пред да се омажи со Доналд Трамп го привлекуваше вниманието на јавноста, пред се како млада и атрактивна манекенка. Таа со манекенство започнала да се занимава кога имала само 16 години, а првиот професионален договор како модел го потпишува на 18 години во Милано. Покрај манекенството, има дизајнирано облека и накит, но сепак, славата ја стекнува како модел појавувајќи се во бројни познати магазини.

Но според нејзините фотографии од младоста, додека живееше во Југославија тешко можете да ја препознаете денешната Прва дама. Погледнете го видеото ...

barate

loading...

Booking.com