Овој оглас за работа е необичен и се бара човек кој во Костарика би хранел папагали, а платата е верувале или не - 2000 евра!

kostarika1

„Дојдете во Костарика и бидете едно со природата“ - пишува во описот компанијата „World Parrot Trust".

Тие бараат некој кој би се посветил на заштита на тропските птици.

Во август кандидатот кој ќе биде избран ќе замине со конзерватори на Костарика, каде ќе се вклучи во проект, ќе направи блог и ќе објавува видеа и фотографии од птици. Ангажманот ќе трае еден месец.

barate

 


Booking.com