ban2

Оваа фотографија деновиве кружи на интернет

Не е ни важно дали профилот на Миленко е вистински или лажен. Факт е дека претседателот Хорхе му го даде мандатот на Заев, како што е и историски факт дека тоа не му е мило на новинарот и шоуменот Миленко Неделковски.

Што мислите вие?

 

barate

 

loading...

Booking.com