ban2

Дали ви недостигаат приказните кои започнуваа со зборовите на Ѓорги Колозов, Шенка Колозова, Ванчо Петрушевски, Гоце Тодоровски и ред други наши познати актери?

Една од нив е и нашата позната актерка Дубравка Киселички која важеше за една од најубавите актерки во приказните, но која и денес плени со нејзината убавина. Погледнете!

barate

 

loading...

Booking.com