loading...

Познатата турска актерка Ебру Озкан која ја глумеше Дилара во серијата „Парампарче“ не изгледала отсекогаш моќно и отмено.

Таа на своите почетоци била една скромна девојка која значително се разликува од ликот кој го глумеше во споменатата серија. Па, погледнете како таа изгледала некогаш ...

barate

loading...
Loading...
loading...