Погледнете ја приказната за оваа неверојатна жена

Џен Брикер како бебе била напуштена како бебе бидејќи се родила без нозе. Но она што ќе го направи подоцна во својот живот ќе ве остави без зборови.

Погледнете ја нејзината приказна.

barate

 

loading...

Booking.com